Nieuw: EVE-Protect siliconenverband

We hebben een nieuw en uniek product onder onze siliconenproducten. EVE-Protect is een siliconenverband voor gebruik samen met de EVEBRA. Het is anders dan onze andere siliconenpleisters (Scarban en BAPSCARCARE). Dit omdat het niet bedoeld is voor het behandelen van littekens, maar gebruikt wordt om de huid te beschermen.

EVE-protect maakt verschil in de Breast Trial

EVE-Protect is een ringvormig siliconenverband dat onderdeel is van de Breast Trial. Hierin wordt onderzoek gedaan naar een methode voor borstreconstructie na borstamputatie met lipofilling. De EVEBRA gebruikt een vacuümsysteem om de huid op te rekken en ruimte te creëren voor de getransplanteerde vetcellen. Voor een goed resultaat moeten patiënten de EVEBRA voor een lange tijd dragen, wat voor huidirritatie zorgt. EVE-Protect is ontwikkeld om deze klachten te beperken.

De voordelen van EVE-Protect

EVE-Protect beschermt de huid tijdens het dragen van de EVEBRA. Patiënten plaatsen de cups van de vacuümpomp op de siliconen ringen. De medische siliconen in de ringen zorgen voor een verbeterde hydratatie van de huid. EVE-Protect beperkt huidirritatie, roodheid en blaarvorming tijdens de therapie. Door het verbeterde draagcomfort zorgt het voor een verhoging van therapietrouw.

Heb je vragen over EVE-Protect? Neem gerust contact met ons op.